Maison

Title Image

Materialen

Materialen

Hoge kwaliteit en lange levensduur

Het materiaal en de afwerking is een belangrijk onderdeel van het maken van jouw keuze. Het bepaalt tenslotte de uitstraling van jouw kast. Natuurlijk wil je ook dat je kast lang mooi blijft. Daarom worden al onze kasten geproduceerd met materialen van hoge kwaliteit.

Kies uit de vele materialen en mogelijkheden

Lak kleuren kast op maat

Lakspuitwerk

Basismateriaal voor al ons spuitwerk is MDF. Het is een sterk en goed te bewerken materiaal wat we in diverse plaatdiktes aanbieden: 8, 19, 28, 38 en 56 millimeter, afhankelijk van de toepassing. Het lakwerk is in alle beschikbare NCS- en RAL kleuren beschikbaar. Zowel in zijdeglans als hoogglans.

Houtfineer kast op maat

Fineer

Een dunne toplaag van echt eiken- of notenhout,met een afwerking van olie of lak. Op aanvraag zijn ook andere houtsoorten mogelijk. De fineerlaag wordt gelijmd op een onderlaag van spaanplaat. Plaatdiktes zijn: 9, 19, 28 en 29 millimeter, afhankelijk van de toepassing. Houdt er rekening mee dat houtfineer een natuurproduct is en dat iedere plaat een andere structuur of kleur kan hebben.

Melamine kast op maat

Melamine

De toplaag van melamine is een dunne kunststof laag die in vele kleuren en hout decors beschikbaar is. De toplaag is hard en kras vast. De randen worden afgewerkt met een passende ABS(kunststof) kantenband. Plaatdiktes zijn: 19, 28 en 38 millimeter.

Kast op maat met glas paneel

Glas

Glas gebruiken we alleen als afwerking op een ander basismateriaal. Het glas is gehard en wordt aan de achterzijde in iedere gewenste kleur gespoten.

Luidsprekerdoek voor tv en audio kasten op maat

Luidsprekerdoek

KnappeKasten gebruikt akoestisch luidsprekerdoek met een open weefstructuur, zodat de klankkleur van de luidsprekers niet verandert. Het luidsprekerdoek is beschikbaar in meer dan 30 kleuren.

Meubelbeslag

Lade laag model voor kast op maat

Lade in lage uitvoering.

Scharnier voor deuren kast op maat

Deurscharnier

Gasveer in klepdeurtjes voor kast op maat

Gasveer in klepdeurtjes

Push to open sluiting voor deuren en kleppen kast op maat

Push to open sluiting

Onderhoud

Om lang te kunnen genieten van je knappe kast geven we je graag een aantal gebruiks- en onderhoudsadviezen.
Lees hier onze Gebruiks- en Onderhoudsadviezen