Maison

Title Image

Over ons

Over ons

Voor ieder interieur de perfecte kast

Iedere woonkamer in Nederland is uniek en heeft zijn eigen stijl. Daar horen ook kasten bij die precies passen in die unieke woonsfeer. Alleen, waar vind je die kasten? Vaak is een kast net niet wat je zoekt. De kwaliteit laat te wensen over, de kast is net te groot of te klein. Of niet te krijgen in het materiaal of de kleur die jij graag wil.

Dat moet anders kunnen, dachten we bij KnappeKasten. Het is dan ook onze missie om jouw ideale kast te maken. Precies de kast die je zoekt! Wij maken een ontwerp op basis van jouw unieke wensen. En KnappeKasten vraagt door, zodat we zeker weten dat jouw droomkast wordt gerealiseerd.

KnappeKasten wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn KnappeKasten gestart omdat we ons enthousiasme voor mooi wonen graag met iedereen willen delen. Het geeft een ontzettend goed gevoel om mooie dingen te maken waarmee je anderen blij maakt. Creatief bezig zijn van een eerste idee tot het uiteindelijke ontwerp is wat wij het liefste doen.

Met een bouwkundige achtergrond, jarenlange ervaring in productontwikkeling en het ontwerpen van kasten en interieurs, helpen we je graag met het mooier maken van jouw woonomgeving.

Timo Clerkx en Karin Tigchelaar

Waarom KnappeKasten

Icoon maatwerk bij KnappeKasten

Maatwerk

Wandvullend, groot, middel, klein. Met vakken, deurtjes, kleppen of lades. Wij kunnen jouw kast op elk formaat en in elke vorm voor je ontwerpen en produceren. Jouw ideale kast, letterlijk tot op de millimeter op maat gemaakt.

Icoon gratis advies online of thuis bij KnappeKasten

Gratis advies online of thuis

Bij ons vraag je gratis een 3D tekening en offerte aan. Wij denken met je mee om jouw eigen unieke kast te ontwerpen. Is het ontwerp en de prijs naar wens? Dan komen we graag bij jou thuis om alles tot in detail door te spreken. We nemen materiaalstalen, kleurenwaaiers en meetapparatuur mee. Zo kun je gelijk alle mogelijkheden bekijken.

Icoon betaalbaar design bij KnappeKasten

Betaalbaar design

KnappeKasten staat voor kasten met een mooi design, ontworpen op basis van jouw wensen. Een uniek ontwerp voor jouw ideale kast. De prijs moet natuurlijk ook goed zijn. Daarom koop je bij ons een kast met jouw persoonlijke design tegen een eerlijke prijs.

Icoon kwaliteitsmaterialen bij KnappeKasten

Kwaliteitsmaterialen

Kwaliteit en vakmanschap vinden wij belangrijk . Daarom worden al onze kasten in Duitsland geproduceerd met materialen van hoge kwaliteit. Zodat jij de zekerheid hebt van een kwaliteitsproduct met een lange levensduur.

Icoon snelle levering bij KnappeKasten

Snelle levering aan huis

Natuurlijk wil je jouw kast zo snel mogelijk in huis hebben. Wij bezorgen je kast vanaf de bestelling binnen 6-8 weken bij jou thuis. Een ervaren montageteam monteert de kast. Zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe aanwinst in je interieur.